fbpx

Servicii

Servicii

Kardians

Design Interior

Design Interior
Oferim servicii de design pentru lucrările la comandă sau pentru modificarea produselor deja existente în portofoliu, pentru a crea produsul perfect.

Decor Locuință

Decor Locuință
Oferim o gamă variată de oglinzi precum: clasica oglindă cristal argintie, oglinda bronz-roșiatic, oglinda fumurie, oglinda gri sau neagră și peste 50 de tipuri de oglindă antichizată.

Design Creativ

Design Creativ
Creativitatea, originalitatea, atenţia la detalii, profesionalismul si calitatea muncii echipei Kardians poate fi constatată prin portofoliul actual.

Design Exterior

Design Exterior
Produsele sunt executate în maxim 30 de zile lucrătoare, în funcție de complexitatea acestora. Designul Exterior poate fi foarte pretențios din cauza factorilor externi.

Spații Comerciale

Spații Comerciale
Produsele Kardians, respectiv Oglinda Antichizată și alte produse similare precum Oglinzile Eglomizate pot oferi un aspect unic afacerii d-voastră, productivitatea crescând substanțial.

Intrebări?

Apeleaza-ne: 0749.909.822

Antichizare

Antichizare

_

Oxidarea naturală este cunoscută de întreaga lume pentru frumusețea sa artistică și naturala. Artizanii nostri reușesc o perfectă reproducere a oxidării,exprimata prin oglinzile antichizate si personalizate din cadrul colecției Spirit by Kardians.
Oglinzile antichizate din gama Spirit by Kardians comunică întotdeauna emoții diferite, în funcție de aplicațiile pe care profesioniștii le proiectează.

Restaurare

Restaurare Oglinzi

_

Kardians impreuna cu echipa de designeri, se dedica cercetării și creării de produse speciale din lumea sticlei decorative. Reparam oglinzile vechi, restauram suprafetele sticlei argintate, reargintam oglinzile oxidate, personalizam sticla de oglinda cu argint si personalizam oglinzi in functie de cerintele dumneavoastra

Placare
sticla antichizata

Placare

_

An interior designer is someone who plans, researches, coordinates, and manages such projects. Interior design is a multifaceted profession that includes conceptual development, space planning, site inspections, programming, research, communicating with the stakeholders of a project, construction management, and execution of the design.

Decorativ

Oglinzi Decorative

_

Panourile decorative din oglindă colorata/ eglomizată și securizată sunt o alternativă modernă la placile clasice de faianță, folosite de zeci de ani în placarea pereților din bucătărie. Tot mai mulți designeri renunță la placarile cu faianta in proiectele de amenajare a bucatariilor si bailor ultra-moderne, in favoarea panourilor colorate din sticla, considerandu-le deosebit de frumoase si spectaculoase. Panourile din sticla colorata folosite in placarea anumitor zone din bucatarie (pe peretele din zona blatului de lucru, de exemplu) se realizeaza la comanda, in baza unor dimensiuni exacte.

Argintare
oglinzi eglomizate

Argintare Oglinzi

_

Oglinda si argintarea antichizata este cea care, odată cu petele și opacitatea pe care timpul le-a impregnat, reușește să ne trimită o imagine profundă, putin nesigura, fascinanta și misterioasa. Oglinzile colorate obținute prin procese speciale de argintare, cu explozie de culoare, determină un efect tridimensional pe orice suprafața. Oglinzile antichizate decorate manual cu modele abstracte, multicolore, incastrate în elemente din lemn, în pereții glisanti, în ușile de mobilă, devin elemente elegante de mobilier.

Eglomizare
sticla-eglomizata

Eglomizare

_

Eglomizare, Églomisé sau Gilding glass este o tehnica caracteristica argintarii, auririi și vopsirii inversate pe sticlă. Tehnica este întotdeauna aplicată pe spatele geamului în mod invers. Argintarea, aurirea si vopsirea pe spatele geamului de sticla, are o istorie lungă, cu exemple de peste 2000 de ani. Elementele oglindite pot fi încorporate în bucăți de mobilier, blaturi de masă, bucătării, panouri de perete, gresie și faianță sau placarea unor pereți întregi.

Securizare

Oglinda cu Sticla Securizata

_

Sticla securizată de tip oglinda este o alegere minunată pentru brâul din bucătăria dumneavoastră. În bucătăriile mici și mijlocii, acestea transforma un spațiu ingust, intr-o incapere mai expansivă si mai confortabila. Putem personaliza panourile din sticla de tip oglinda antichizata sau eglomizată, pentru a vă asigura o unicitate a modelului. Panourile decorative din oglinda colorata/ eglomizată și securizată sunt o alternativa moderna la placile clasice de faianta, folosite de zeci de ani în placarea peretilor din bucatarie.