fbpx

Efecte Speciale

Tavane din sticlă casetată iluminată

 

Tavanele din sticlă casetata tip vitraliu-retro iluminat, o nouă solutie pentru un design perfect in casa dumneavoastră … Maeștrii sticlari de la Kardians Design, vă oferă fabricarea de tavane tip vitraliu casetat și retro-iluminat pentru orice tip de încăpere. Fie o sală de teatru, sediul unei firme, săli de galerii, restaurante, cluburi, căsuța de la țară sau apartamentul standard, tavanul din sticlă tip vitraliu casetat amplifică spațiul și creează mai mult confort. Instalarea cu o echipa de profesioniști vă va permite să ascundeți defectele și neregulile de pe tavanul „autohton”.

Sticla Mouselline

 

Sticla Mouselline este inventată în jurul anului 1800 și este folosită pentru decorarea mobilierului, pereților despărțitori, luminatoarelor, ferestrelor, ușilor, ușilor glisante sau a băilor. Sticla Mousseline își preia numele dupa modele de dantelă de bumbac mousseline, care își au originea în secolul al VII-lea în Mosul, un oraș din Irak.
Sticla Mousseline a fost produsă pentru prima dată prin suprapunerea anumitor tipare, după care zonele ”libere” mai au fost șlefuite cu mâna pentru a obține un rezultat mat si neted. Din 1830, modelele au fost gravate în sticlă cu ajutorul gravării sticlei cu acid. După inventarea motorului cu aburi, modelele au fost șlefuite mecanic. Cele trei tehnici enumerate sunt stăpânite de Kardians Design. Sablarea cu nisipul cuartos este acum tehnica nostră preferată, deoarece sticla Mousseline are doar un ton de culoare.
Impreună cu partenerii noștri din Olanda, am reușit să obținem un catalog original din secolul al XIX-lea, astfel încât putem reproduce multe modele originale. Pe lângă numeroasele modele obișnuite pe care le avem în sortimentul nostru, putem, de asemenea, personaliza desenul încât să vă faceți propriul model.
Doriți să decorați interiorul sau exteriorul proprietății dvs.? Posibilitățile sunt nelimitate. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
Negru și auriu.
Cea mai luxoasă combinație.
Model de tip Mousseline cu oglindă aurie si oglinda neagra, este cea mai superba combinatie care va adauga un plus de lux aducând lux în spațiul in care este montata.

Sticlă Securizată termorezistentă pentru placare pereți bucătărie

Geam Decorativ Securizat pentru placare pereți interiori

Sticlă/ Geam Decorativ pentru mobilier