fbpx

Despre

_

Despre noi

Kardians este o echipă de designeri,  ce se dedică cercetării și creării de produse speciale din lumea sticlei decorative. Reparăm oglinzile vechi, restauram suprafetele sticlei argintate, reargintam oglinzile oxidate, personalizam sticla tip oglindă, placată cu argint și personalizam oglinzi in functie de cerintele dumneavoastra. 

Toate oglinzile argintate și mozaicurile produse de noi sunt fabricate pe baza unor proceduri speciale, brevetate și cu tehnici exclusiv artizanale.

Produsele Kardians, chiar dacă sunt similare, sunt unice și irepetabile.

Kardians se evidențiază pentru atenția și respectul față de mediul înconjurător, respectând reglementările de mediu și valorificând energia regenerabilă.

Oglinda timpului

Echipa Kardians si-au dat mana, cu scopul de a produce oglinzi antichizate,  care prin aplicații particulare si proceduri brevetate, dau înapoi oglinzii, magia pe care perfecțiunea tehnică i-a luat-o.

Colecția Spirit by Kardians include decorațiuni pe sticlă și oglinzi eglomizate cu diferite nuanțe de gri și nuanțe de culoare pentru diverse nevoi și contexte de aplicații.

Industria lemnului

Oglinzile colorate obținute prin procese speciale de argintare, cu explozie de culoare,  determină un efect tridimensional pe orice suprafața. Oglinzile antichizate decorate manual cu modele abstracte, multicolore, incastrate în elemente din lemn, în pereții glisanti, în ușile de mobilă, devin elemente elegante de mobilier.

Fiecare produs este supus individual, unor tratamente specifice pentru a obține un produs care nu poate și nu trebuie să respecte uniformitatea unui obiect industrial, dar exprima cel mai bine, un produs artizanal unicat. 

În aceeași placă pot exista diferite nuanțe de culoare.

Oglinda  antichizata din colecția Spirit by Kardians poate avea o ușoară oxidare și opacitate, care subliniază efectul tipic.

Oglinzile antichizate Spirit by Kardians sunt capabile să facă orice spatiu, magic și special.

oglinzi eglomizate

Socializare